Algemeen

5 redenen om My Food Coach and Me te gebruiken ipv andere online mogelijkheden

Waarom kiezen voor een specifiek online coaching platform ?
Tegenwoordig zijn er verschillende online mogelijkheden om gegevens te delen, zo ook met uw klanten.

Graag geef ik u hier 5 redenen waarom het toch beter is om My Food Coach and Me te gebruiken voor het begeleiden en motiveren van uw klanten tussen de consultaties door, ipv Whatsapp, Messenger of enkel via mails of een blog.

Bescherming van uw klantgegevens

Een eerste zeer belangrijk punt is de bescherming van uw klantgegevens. Met de invoering van de nieuwe GDPR, mag u dit zeker niet uit het oog verliezen ! Indien uw klantgegevens, waaronder contactgegevens en berichten, gemixt worden met persoonlijke contacten en berichten, dan zijn deze gegevens kwetsbaar wat betreft privacy.

In My Food Coach and Me worden alle klantgegevens en berichten veilig bewaard en kunnen er geen ongelukjes gebeuren door de mix met persoonlijke contacten en berichten.

Efficiëntie

Uw klanten worden in My Food Coach and Me door u één keer toegewezen aan één of meerdere categoriëen en ontvangen alle e-coaching berichten, foto’s, video’s en documenten die bedoeld zijn voor deze categoriëen. Dus geen aparte groepen beheren hiervoor.
Bovendien zijn de berichten onderverdeeld in verschillende types, voeding, beweging en motivatie en staan de media-items in een E-bib, wat alles ook voor uw klant overzichtelijker maakt.

U kan de berichten inplannen, ze worden dan verstuurd op het door u gekozen moment, dus zelfs als u niet aan het werk bent !

Ingeven van en feedback op voedings- en bewegingsdagboek gebeurt ook rechtstreeks in My Food Coach and Me, dus geen verschillende apps, boekjes, … nodig. Alles blijft zo ook overzichtelijk.

Balans privé en werk

Privé en werk blijft strikt gescheiden, er is geen mix van persoonlijken contacten en berichten met professionele. U hoeft uw privé gsm-nr niet door te geven aan uw klanten.

U beslist ook wanneer u werkt en u dus uw klanten begeleidt en feedback geeft. Tijdens uw vrije momenten opent u My Food Coach and Me gewoonweg niet terwijl whatsapp en messenger bijv. gewoonlijk steeds open staan vermits u dit ook voor privé-doeleinden gebruikt.

Zichtbaarheid

Er worden zeer veel mails gestuurd, dus de kans dat uw mail verloren gaat tussen alle andere bij uw klanten, is reëel.

Zo ook met blogs. Er bestaan veel blogs en vele mensen bekijken slechts sporadisch de blogs die ze volgen. Met My Food Coach and Me, kan u als u een blog-item maakt dat u onder de onmiddelijke aandacht wil brengen van klanten in één of meerdere van uw categoriëen,  gewoon een e-coaching-bericht sturen met de link erin. Zo missen uw klanten niks van uw blog.

Met de My Food Coach and Me mobiele app ontvangen uw klanten een notificatie als u hen een bericht stuurt, dus wat u stuurt is direct zichtbaar bij hen. Ze klikken op de link en kunnen uw blog-item lezen.

Historiek

U heeft centraal alles zitten wat u met een klant gecommuniceerd heeft, voor altijd. U vindt dus gemakkelijk alles terug als u het nodig heeft. Ook  uw klant vindt alle communicatie en feedback die u hem stuurde gemakkelijk terug in de mobiele app.

Dit zijn 5 redenen waarom u toch beter voor My Food Coach and Me kiest, een specifiek online coaching platform voor voedingsdeskundigen, dan voor de algemene berichtenapps of enkel mails of een blog. Er zijn uiteraard nog tal van redenen waarom My Food Coach and Me voor u een toegevoegde waarde is, meer info vindt u ook op onze home pagina, maar in deze blog-post wil ik vooral de voordelen tov andere online mogelijkheden naar voor brengen !

👉Probeer ons online coaching platform gerust uit, het is gratis tot 5 klanten uw betaalgegevens hoeven we niet te weten daarvoor : MAAK ACCOUNT AAN👈