Algemeen

Goede voornemens

Goede voornemens, wie maakt die niet bij het begin van het nieuwe jaar ?

Een nieuw jaar is voor velen het ideale moment om die goede voornemens weer eens boven te halen.

En zeer dikwijls gaat dit over gezonder gaan eten🍎, wat meer bewegen (dus hup fitness-abonnement 🏋️‍♀️ gaan kopen ), enkele kilo’s afvallen, … .
Maar hoeveel mensen houden deze goede voornemens ook vol ?
Velen zijn deze tegen het einde van de eerste maand van het jaar alweer vergeten en hervallen terug in hun oude gewoontes.

Hier is het dat professionele begeleiding het verschil maakt !

Samen haalbare doelen opstellen, afgestemd op het leven en de specifieke problemen van de klant.
Vooruitgang opvolgen, communiceren over wat wel en niet lukt en bijsturen indien nodig.

Maar ook met professionele begeleiding is het niet evident om die goede voornemens vol te houden, om niet na één tegenslag of moeizame vooruitgang, de handdoek in de ring te gooien.

Uw klanten blijven triggeren om niet op te geven, te werken naar tussendoelen en niet direct naar het vaak onbereikbaar lijkende einddoel, is wat er nodig is.
In contact blijven met uw klanten, ze ondersteunen, ze feedback en raad geven, ook op momenten dat ze niet bij jou in de praktijk aanwezig zijn, is dan ook onmisbaar en de 🍒 op de (gezonde) taart van de begeleiding.

Is dat geen goed voornemen voor u als diëtist, voedingscoach, gewichtsconsulent ?
Werk maken van deze professionele begeleiding tussen de consulten door, zodat u uw klanten nog beter kan helpen hun goede voornemens vol te houden ?

En ik zal er dan voor zorgen dat u uw goed voornemen ook volhoudt ! 😊

Digitalisering is immers de toekomst, ook voor u, en daar wil ik u bij helpen.

Alvast prettige gezonde feesten🥂 !

Ons platform al eens gratis 2 weken uittesten voor het einde van het oude jaar zodat u direct werk kan maken van dat goede voornemen in het nieuwe jaar ? Klik dan hier !

Ps : na uw 2 weken gratis trial, kan u uw eerste abonnement kopen aan 50% ! Kortingscode FIRSTABO.
Zo heeft u voldoende tijd om het platform te integreren in uw dagelijkse praktijk zonder daar direct de volle prijs voor te betalen.

En bij nood aan assistentie om uw goed voornemen vol te houden : lynsey@myfoodcoachandme.com, ook voor een afspraak, live of online !