Algemeen

Hebben uw klanten echt nood aan opvolging en motivatie tussen de consulten door ?

Waarom is er nood aan opvolging en motivatie tussen de consulten door ?

Als diëtist, voedingsdeskundige wil u uw klanten inspireren en aanzetten tot verandering.
U wil hen helpen om hun grenzen te verleggen, hun gedrag te veranderen, stap voor stap.

U stelt SAMEN met uw klanten haalbare doelen.

U werkt MET uw klanten, laat hen zelf dingen ontdekken en uitproberen, wat werkt voor hen en wat niet.

U adviseert, evalueert en stelt bij. Dit kan optimaal als u een goed beeld krijgt van uw klant en zijn gewoontes, zijn pijnpunten. Door hem op regelmatige basis op te volgen, vanop afstand, krijgt u hier een duidelijker inzicht in.

Voor uw klant is het aanpassen van gewoontes en gedrag niet evident. Deze gewoontes en dit gedrag zijn er immers niet op één dag gekomen. Dit veranderen is dan ook een lang proces waarbij regelmatige feedback en motivatie een grote rol speelt.

Als het niet zo goed gaat, krijgt uw klant graag wat steun van u als professional, zodat hij de moed niet laat zakken en weer verder kan. Gaat het wel goed, dan hoort uw klant dat ook eens graag bevestigd, dat geeft ook weer extra motivatie om zo door te gaan.

En alleen al het feit dat u over zijn schouder geregeld meekijkt, is een extra motivator. U werkt samen als team aan zijn doelen, hij staat er niet alleen voor !

Als door regelmatige opvolging en motivatie tussen de consulten door, u uw klant dus beter kan adviseren en uw klant dus beter kan werken aan zijn doelen, dan is het antwoord op deze vraag toch duidelijk ? 👍

Probeer het gerust zelf uit met uw klanten, tot 5 klanten is het gratis : uitproberen !

En bij nood aan assistentie : lynsey@myfoodcoachandme.com, ook voor een afspraak, live of online !