Algemeen

Onze major nieuwe versie is er !

We zijn fier te mogen aankondigen dat onze major nieuwe versie klaar is !

Ik hoop dat u het ook de moeite waard vindt en staat te trappelen om het uit te proberen met uw klanten !

Wat zijn de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ?

⚡️E-Bib :

Stel uw eigen elektronische bibliotheek samen met documenten, foto’s en filmpjes die u kan delen met een klant of categorie van klanten, onmiddellijk of op een uitgestelde datum. Uw klanten zien dit in hun eigen E-Bib in de mobiele app en kunnen deze bestanden onmiddellijk bekijken. Indien ze de mobiele app niet gebruiken, ontvangen ze de bestanden via mail.

⚡️Voedingsdagboek :

Uw klant heeft nu de keuze om

    • foto’s te nemen van zijn maaltijd of foto’s te kiezen uit zijn galerij
    • een vrije tekst in te geven om zijn maaltijd te beschrijven
    • voedingsmiddelen te kiezen uit de voedingsmiddelentabel.

Zo kan uw klant zijn voedingsdagboek bijhouden zoals dit het beste werkt voor u en uw klant.
U kan op elk type ook feedback geven.

⚡️Eenvoudig dagboek :

U kan nu uw eigen eenvoudig dagboek samenstellen zodat u uw klant kan laten bijhouden wat u verkiest. U kan ook op elk item van het eenvoudig dagboek feedback geven.

⚡️Consulten :

U kan nu zelf kiezen welke velden u wil gebruiken voor een consult. Zodat u dit kan afstemmen met wat voor u van belang is in uw praktijk.

⚡️In de dagboeken is er nu een vorige en volgende knop zodat u sneller kan navigeren in het dagboek van uw klant. Voor uw klanten is dit ook voorzien in de mobiele app.

⚡️In de mobiele app kunnen uw klanten de schermen nu refreshen door het scherm even naar beneden te slepen tot ze een draaiend wieltje zien.

Met deze nieuwe functionaliteiten kan u uw klanten nog beter begeleiden en motiveren tussen de consulten door en op een manier die bij uw praktijk aansluit.

Heeft u reeds een trial-periode gehad, maar wil u met deze nieuwe versie opnieuw het platform uittesten met uw klanten, stuur ons dan een mailtje op info@myfoodcoachandme.com zodat we dat kunnen regelen.

Nog geen trial-account aangemaakt ? Klik dan op deze link en ontdek, gratis tot 5 klanten, hoe u met dit platform uw klanten ook tussen de consultaties door kan begeleiden en motiveren !

U kan indien gewenst, ook vrijblijvend deelnemen aan onze GRATIS workshop Start met e-coaching in uw praktijk. Zie workshops.