Algemeen

Dashboard !

We zijn zeer verheugd dat we onze nieuwe update kunnen aankondigen ! Het platform is uitgebreid met een heus DASHBOARD en markeringen in de dagboeken van wat je nog niet gezien hebt van jouw klant.

Zo kan jij nog sneller zien welke klant op feedback wacht, welke klant de mobiele app nog niet geactiveerd heeft, hoe jouw klantenbestand eruit ziet, … !

Kortom, alles wat je nodig hebt om nog efficiënter te werken en je praktijk goed te kunnen evalueren, super toch ?

Hier alvast een sneak preview. Om alles te zien : probeer ons platform uit, tot 5 klanten is het gratis !

Heb je reeds een trial-periode gehad, maar wil je met deze nieuwe versie met het dashboard, opnieuw het platform uittesten met uw klanten, stuur ons dan een mailtje op info@myfoodcoachandme.com zodat we dat kunnen regelen.

Nog geen trial-account aangemaakt ? Wacht niet langer om jouw klanten ook tussen de consulten door op te volgen, te begeleiden en te motiveren en klik op deze link. Ontdek het gratis, onbeperkt in tijd, tot 5 klanten !

Je kan indien gewenst, ook vrijblijvend deelnemen aan onze GRATIS workshop Start met e-coaching in uw praktijk. Zie workshops.

First abo nog steeds aan 50%, zodat je de e-coaching kan integreren in uw praktijk, zonder de volledige prijs te bepalen ! KORTINGSCODE : FIRSTABO