Algemeen

MIJN GEDACHTEN

In deze moeilijke periode waarin wordt geadviseerd om niet buiten te komen als het niet nodig is, worden velen van jullie diëtisten waarschijnlijk ook geconfronteerd met annulaties van consulten, of beperk je misschien zelf liever het aantal fysieke ontmoetingen.

Nu gaan zeggen dat je snel een online aanbod moet gaan uitwerken, is echt niet het juiste moment. Snel-snel iets in elkaar boksen, nee, doe dat niet, hier moet je je tijd voor nemen. Iedereen wil toch iets kwaliteitsvol aanbieden, niet ?

Dus mijn gedachten op deze moment zijn :

 • vervang nu tijdelijk je fysieke consulten door één van volgende alternatieven :
  • telefoon
  • zoom videocall(https://zoom.us/home?zcid=2478)
  • whatsapp videocall
  • skype videocall
  • google hangout
 • maak nu reeds tijd in jouw agenda om te beginnen werken aan een online aanbod om jouw klanten ook op zo’n momenten gemakkelijk te kunnen bereiken vanop afstand

Om jullie klanten nu al gemakkelijk buiten de online gesprekken te kunnen bereiken, hun voedingsdagboeken op te volgen en feedback te geven, hen te motiveren en te voorzien van tips&tricks, is de Free formule, normaal tot 5 actieve klanten, nu tijdelijk tot 4/4, opgetrokken tot 20 klanten.  Je hoeft hiervoor enkel een account aan te maken (geen betaalgegevens vereist) en een mailtje te sturen naar lynsey@myfoodcoachandme.com, indien je hier gebruik wil van maken (manuele aanpassing vereist) : account aanmaken. Zo hopen we van onze kant ook een handje te helpen om het aantal fysieke ontmoetingen zo laag mogelijk te houden.

Heb je reeds een account, stuur dan even een mailtje als je van het aanbod gebruik wil maken.

Je mag natuurlijk ook gewoon een account aanmaken zonder hier gebruik van te willen maken, dan is het gebruik van ons platform dus tot 5 actieve klanten gratis : account aanmaken.

Na enkele dagen krijg je in je mailbox al wat ideëen over welke verschillende trajecten je zou kunnen aanbieden.

Om een online aanbod te gaan opstellen, gebaseerd op jouw praktijk, helpen we je dan zeer graag verder, nadat we samen uit deze moeilijke periode gekomen zijn en we dit rustig en doordacht kunnen aanpakken. Geef alvast een seintje als je hiervoor interesse hebt op lynsey@myfoodcoachandme.com.

Voor alle vragen, ook over de alternatieven voor fysieke consulten, kan je ook steeds terecht op lynsey@myfoodcoachandme.com.

Ik hoop samen met jullie dat deze moeilijke periode snel voorbij is ! Verzorg jullie goed !