Algemeen

Hoe kan mijn klant mij een vraag stellen vanuit de mobile app ?

Regelmatig krijgen we de vraag hoe klanten vragen kunnen stellen aan hun food coach of kunnen reageren op feedback in de dagboeken. Of anders geformuleerd, hoe heen-en-weer communicatie via het platform mogelijk is.

Hier vind je 4 opties voor heen-en-weer communicatie.

OPTIE 1

In het gedetailleerde voedingsdagboek, kan jouw klant bij elke maaltijd vrije tekst toevoegen. Heeft hij dus een vraag over een maaltijd, dan kan hij deze eenvoudig stellen door bij de betreffende maaltijd vrije tekst toe te voegen. Jij kan op deze vrije tekst immers gewoon feedback, en dus een antwoord geven.

vraag stellen in gedetailleerd dagboek

OPTIE 2

Op dezelfde manier jouw klant ook reageren op feedback die je gaf op een maaltijd. Heeft jouw klant bijv. een foto toegevoegd van zijn maaltijd en heb jij daar een vraag over gesteld in de feedback, dan kan jouw klant antwoorden door bij de betreffende maaltijd vrije tekst toe te voegen. Dit ziet er bij jou als food coach dan zo uit :

Vraag en antwoord van klant

OPTIE 3

Je kan er ook voor opteren om zelf een veld toe te voegen aan het eenvoudig dagboek, bijv ‘Vraag’. Zo kunnen jouw klanten die een eenvoudig dagboek bijhouden, dagelijks in het nieuwe veld een vraag stellen, waar jij dan een antwoord op kan geven via de feedback op het nieuwe veld. Een nieuw veld toevoegen doe je bij Instellingen – Velden – Algemeen dagboek.

Veld VRAAG toevoegen aan algemeen dagboek

OPTIE 4

In Dagboek in de mobiele app, is er steeds een veld Notitie voorzien, dus onafhankelijk of jouw klant het gedetailleerde voedingsdagboek bijhoudt, of het eenvoudige. Hierin kan jouw klant ingeven wat hij wil. Het is dus ook steeds mogelijk dat jouw klant hierin een vraag formuleert waar jij dan een antwoord op kan geven via feedback op de notitie.

vraag in notitie dagboek

Je ziet dat communicatie heen en weer via het plaform eenvoudig is. Met de nieuwe versie die eraan komt (zie onze nieuwbrief eind oktober !), zal je ook snel kunnen zien bij welke klant er iets staat te wachten. Efficiëntie 😊.

Probeer het gerust zelf uit met jouw klanten, tot 5 klanten is het helemaal gratis : uitproberen !

Je kan indien gewenst, ook vrijblijvend deelnemen aan onze GRATIS workshop Start met e-coaching in uw praktijk. Zie workshops.

En bij nood aan assistentie : lynsey@myfoodcoachandme.com, ook voor een afspraak, live of online !