Algemeen

Referral Program : overtuig uw collega en verleng uw eigen abonnement met 100% korting!

Nieuw ! Referral Program want mond-aan-mond reclame is belangrijk. Dat weet iedereen 🤷.

Samen met jullie willen we bouwen aan een gezondere samenleving, gebruik makend van de nieuwste technologieën. En voor die hulp geven we jullie graag ook iets !

Onze My Food Coach and Me community vergroten zal ertoe bijdragen om nog meer mensen gezond te laten leven. En dit dankzij jullie onmisbare professionele begeleiding samen met ons digitaal platform. En we hebben nog veel plannen !

Bent u tevreden van ons platform ? Laat dit dan even weten aan één of meerdere van uw conculega vrienden.

Wordt uw conculega vriend een betalende klant bij ons en koopt hij een jaarabonnement, dan krijgt u een gratis verlenging van uw lopende abonnement met 1 maand. Koopt hij een kwartaalabonnement, dan krijgt u 2 weken gratis verlenging !

Hoe werkt het ?

Geef onze gegevens door aan uw conculega. Op onze website myfoodcoachandme.com vinden ze alle info over ons platform. De registratielink om te starten met hun gratis proefperiode van 2 weken is myfoodcoachandme.com/register.

Laat uw conculega een mail sturen naar info@myfoodcoachandme.com met in het onderwerp Doorverwijzing, en in de tekst de vermelding van uw naam. Zo weten we van waar de doorverwijzing komt en wie dus bij aankoop door uw conculega, recht heeft op de verlenging van het abonnement.

Enkel de eerste Doorverwijzings-mail die we binnenkrijgen van eenzelfde conculega is geldig. Hij kan dus niet doorverwezen worden door meerdere personen. De datum die wij in de mail zien is degene die telt.

Alvast bedankt !

Pssst : als u dus 12 conculega vrienden kunt aanbrengen die betalende klant worden bij ons, dan heeft u een jaarabonnement gratis. Als dat geen reden is om deel te nemen aan ons referral program 😉.

Vragen hierover (of over iets anders) : ✉️ lynsey@myfoodcoachandme.com